Young Talent, Lloreda i Pere Gol, la cara positiva de la jornada

0
    25
    DSC00842.JPG

La Unificació Llefià va patir al seu Municipal la primera derrota de la temporada com a local. El conjunt de Jordi Souto va caure per la mínima a Badalona davant el Besòs Baró de Viver (3-2). Quan encara no s'havien disputat 10 minuts de partit, els badalonins ja tenien el marcador en contra (0-2).

La reacció local, però, va arribar amb diana d'Àlex Gutiérrez abans del descans i un gol en pròpia porta d'Agustin Moliner per igualar el matx (2-2). El marcador semblava definitiu però un penal pràcticament a la darrere jugada del partit va condemnar la 'Llefi' a la derrota.

A Tercera Catalana, els equips badalonins han gaudit de millor resultats. Tres dels quatre equips de la ciutat al grup 4 de la categoria han sumat els tres triomfs. De fet, en un dels partits es va viure un derbi badaloní. Pomar i Lloreda s'enfrontaven al duel de la jornada i el partit va tenir un protagonista destacat: 'Baby'. El davanter badaloní disputava el seu primer partit amb la samarreta del Lloreda i va respondre amb un 'hat trick' (0-3).

Per la seva banda, el Young Talent va remuntar el partit contra el Rocafonda (0-2) gràcies als gols de Josué, Daniel i Pol (3-2). Finalment, el Pere Gol va sumar un nou triomf contra el Premià de Dalt a Badalona (2-0).

A Quarta Catalana, la UE Bufalà va patir la primera relliscada de la temporada al grup 16 de la categoria davant el Turó de la Peira D (2-1). Al grup 14, l'Àguila va sumar un punt contra la Unificació de Bellvitge (3-3) i el Sistrells va caure contra La Salle Bonanova (3-2).