Badalona acollirà la primera prova del World Padel Tour 2018

    0
    32
    world padel tour.jpg

    09/02/2018 – El Palau Olímpic acollirà l’Estrella Damm Catalunya Master del 20 al 25 de març, on 6.000 espectadors podran gaudir del millor pàdel del món.

     

     

    El Palau Olímpic de Badalona serà l’escenari de l’Estrella Damm Catalunya Master, la primera prova del circuit del World Padel Tour de l’edició 2018, que se celebrarà la setmana del 20 al 25 de març.

     

    D’aquesta manera es posarà en marxa el millor certamen de pàdel de referència a nivell mundial, que reuneix als millors jugadors i jugadores de la classificació i té el seu centre neuràlgic a España, on es jugaran 12 dels 16 torneigs que compon el calendari.

     

    Un màster que posarà en joc els primers 1.7000 punts per a les parelles guanyadores i, a més, que cercarà batre el rècord històric d’espectadors en directe presenciant un partit de pàdel. Seran més de 6.000 localitats que ja s’han posat a la venda a través del web de Ticketea per gaudir del millor pàdel del món. Els aficionats tindran el privilegi de la reaparició d’alguns dels millors palistes, com Juan Martín Díaz juntament amb Paquito Navarro, Alejandra Salazar amb Marta Marrero, o Agustín Gómez Silingo amb Alejandro Ruíz.