El primer equip, amb la iniciativa #JoavalolaPenya

    0
    35
    JoavalolaPenya.jpg

    7/04/2018 – Els promotors de la iniciativa #JoavalolaPenya segueixen recollint adhesions i aquest dimarts els jugadors i tècnics del primer equip han formalitzat el seu compromís. 

    17/04/2018 – Els promotors de la iniciativa #JoavalolaPenya segueixen recollint adhesions i aquest dimarts els jugadors i tècnics del primer equip han formalitzat el seu compromís en el punt informatiu situat a les pistes laterals de l’Olímpic. El grup de socis que està tirant endavant aquesta proposta, amb Carles Sagués al capdavant, ja ha reunit al voltant d’unes 300 adhesions i segueix treballant de valent per incrementar aquesta xifra amb l’objectiu de poder fer efectiu el més aviat possible l’aval que permeti a la Penya poder rebre la bestreta del 50% de la subvenció de la Fundació Badalona Capital Europea del Bàsquet. 
    L’aval mancomunat no suposa fer cap aportació econòmica i el procediment de formalització no comportarà cap despesa, ja que el club s’ha compromès a fer-se’n càrrec. Cada persona només avalarà la seva part i no cal ser soci de la Penya per poder fer-ho. El formulari per poder adherir-se a la iniciativa ja està disponible també a través de la página web del Joventut, en el següent enllaç.