Maldonado: “El Bilbao és una bona prova per nosaltres”

  0
  51
  maldonado.JPG

  17/11/2012

  El tècnic verd-i-negre diu que el Bilbao "és un equip molt físic i veterà" i que "tot i jugar amb 8 jugadors, són de gran qualitat".

  El tècnic del Fiatc Joventut, Salva Maldonado, espera que demà a Miribilla el seu equip faci "un bon partit amb el nostre estil de joc".
  Pel tècnic adrianenc, el Bilbao "és un equip físic i veterà que juguen molt dur", i que "voldrà sumar a casa després de la derrota contra el Madrid". Per tot això, considera que "és una bona prova per nosaltres".

  Els bilbaïns, que per les baixes de Raül López i Moerman només van fer servir 8 jugadors a l'última jornada, van caure contra el Madrid per 98 a 84 en un partit que va tenir molt de ritme. Per Maldonado, "tot i que estan jugant amb 8 jugadors, són de gran qualitat" i afegeix que "no crec que arribin tan justets com la setmana passada".

  Per últim, el tècnic verd-i-negre també ha repassat la situació de Llovet i Kuzmic, que després de disposar de pocs minuts en l'últim partit, alguns dies d'aquesta setmana han anat a treballar abans de l'entrenament.
  "Si fos per treball, tots dos estarien al cinc inicial", indica Maldonado que està "content amb la seva actitud i ganes de millorar", però afegeix que "les situacions de l'equip són les que són i mentre que Llovet havia tingut una setmana complicada, Kuzmic va acusar físicament haver estat malalt".