El júnior lluita pel títol europeu a Belgrad

    0
    34
    Penya i Madrid.jpg

    16/05/2018 – La Penya debuta aquest dijous a la Final a 8 de l’Eurolliga júnior que es disputa fins diumenge a Belgrad. Els de Dani Miret busquen un títol que el Joventut ja va guanyar l'any 2013. 

    16/05/2018 – Amb el títol de campió de Catalunya a la butxaca i després d’haver acabat subcampió d’Espanya, el júnior de la Penya afronta el gran repte de la Final a 8 de l’Eurolliga que es disputa fins diumenge a Belgrad. Els badalonins van quedar enquadrats en el grup B i els seus rivals són l’Estrella Roja, el Bayern de Munic i l’Stellazzurra Roma. Els de Dani Miret debuten aquest dijous davant de l’Estrella Roja (15 h), divendres s’enfrontaran al conjunt italià (15h) i el dissabte ho faran contra el Bayern, també a les 3 de la tarda. Tots els partits es podran seguir en directe per Esports 3. 
    A l’altre grup hi ha el Real Madrid, el Lietuvos Rytas, el CFBB París i el Mega Bemax Belgrad. Els dos campions de grup s’enfrontaran en la final, que es jugarà diumenge a les 10 del matí. Els partits de la primera fase es jugaran en el mític Pionir, mentre que la final tindrà lloc a l’Stark Arena. 
    La Penya ja sap el que és guanyar aquest títol europeu. Ho va fer l’any 2013, derrotant el Barça en la final i amb Alberto Abalde com a MVP. Aquell equip estava entrenat per Paco Redondo i Dani Miret era un dels seus tècnics ajudants. Ara el preparador verd-i-negre té l’oportunitat de tornar a conquerir el trofeu al capdavant de l’equip.