El Múrcia s’interposa en el camí cap al Play Off (85 a 89)

0
    24

04/05/2014
    Els verd-i-negres s'han vist sorpresos pel Múrcia i la seva defensa zonal, i ja no depenen d'ells mateixos per ser al Play Off

El FIATC Joventut ha deixat escapar una gran oportunitat per ser al Play Off caient a casa contra el Múrcia a la pròrroga per 85 a 89

Els de Salva Maldonado no han tingut un bon dia, han estat desencertats i tot i que han doblat al rival en l'aspecte rebotejador (51 a 26), han estat massa inconsistents
    Al tram final, com va passar en el partit del Fuenlabrada, el Múrcia han sabut jugar amb els nervis de la Penya i dos triples dels veterans San Miguel i Berni Rodriguez han segellat la merescuda victòria visitants.

Ja des de l'inici el FIATC Joventut no ha pogut imposar el seu ritme. L'intercanvi de cops no afavoria a ningú, i el desencert verd-i-negre (0 de 7 en triples) permetia als pimentoneros tancar el període per davant (17 a 18).

La 2a falta de Vives ha avançat l'entrada de Cochran, i si ja l'equip tenia problemes amb les alternatives defensives que es trobava, sense el 5 habitual a pista ha patit per tenir continuïtat. Encadenant 3 bones defenses i aprofitant la debilitat defensiva del rival, els de Maldonado han aconseguit obrir un forat de 10 punts (34 a 24), però el Múrcia ha sabut salvar el primer matx ball, i amb 3 accions ràpides ha aconseguit marxar als vestidors dins del partit (37 a 34).

A la represa, el FIATC Joventut ha sortit amb millor voluntat de trencar el partit per no patir al tram final, i 3 triples de Shurna i Joseph facilitaven l'objectiu (48 a 38). Els visitants però, han tingut molta fe en la victòria, i de nou han eixugat el desavantatge etzibant un 0 a 10 que els tornava a fer entrar de ple al matx (48 a 48). Radovic era un malson per la seva polivalència, i la defensa zonal del Múrcia començava a crear confusió. 2 triples seguits de Wood donaven 6 punts de renda als visitants (51 a 57), que la Penya ha retallat abans d'acabar el quart (55 a 57).

En aquell moment del partit, els de Maldonado duien un 5 de 20 en triples mentre que el Múrcia lluïa un sensacional 9 de 18. La manca de punteria ha començat a pesar en el cap dels jugadors, que cada cop han estat més ansiosos per aprofitar els espais cedits per l'equip de Marcelo Nicola. Així, amb un 0 a 6 de sortida, el Múrcia s'ha arribat a posar 8 amunt (55 a 63).

La Penya ha reaccionat amb accions de Kirksay, el millor del partit, per mantenir-se sempre amb opcions. 2 triples més de Kirksay i Joseph capgiraven el matx després d'anar tot l'ultim quart per darrere, però Tillie ha empatat, i cap dels dos equips ha pogut desfer l'empata les últimes jugades.

A la pròrroga, el Múrcia ha sabut jugar millor les seves cartes i el FIATC Joventut ha seguit negat des del triple. Els de Maldonado han fallat els 4 primers intents i han vist com a l'altre cèrcol San Miguel i Berni Rodriguez sentenciaven des del 6,75.

Amb aquesta derrota els de Maldonado es queden a 2 partits del Cajasol, el 8è classificat, quan queden 4 jornades