Jornada econòmica contra el Barça i el Madrid

  0
  39
  DSC_0727.JPG

  29/01/2015 – Els socis del FIATC Joventut hauran de pagar per presenciar els duels de Lliga Endesa davant dels dos grans de l’ACB.

   

  Durant la darrera junta d’accionistes, celebrada el passat mes de desembre, el Consell d’Administració del FIATC Joventut ja va anunciar la possibilitat de convertir en jornades econòmiques els partits contra el FC Barcelona (J21) i el Real Madrid (J23) de la segona volta del campionat.

   

  Ahir la notícia es va confirmar, amb un comunicat oficial de l’entitat. Tots els socis de la Penya hauran de pagar per anar a l’Olímpic a veure els duels contra els blaugranes i els blancs. Els preus oscil·len entre els 9 euros (adults) i els 5 euros (menors). El procés es realitzarà de forma automàtica, carregant l’import en el compte bancari del soci un cop aquest accedeixi al pavelló.

   

  En el comunicat oficial que ha publicat pel club es recorda com en els últims anys el Consell d’Administració “ha estat sensible amb el context de crisi i ha posat en marxa diverses mesures orientades a no augmentar la pressió sobre els nostres abonats”.

   

  El FIATC Joventut “no ha apujat l’IVA (assumit per la SAE) ni les quotes des de fa quatre anys”, a banda de promoure altres iniciatives com “promocionar la quota de soci a millor preu per a famílies, aturats, jubilats o discapacitats; finançar l’abonament sense interessos i posar en marxa campanyes amb descomptes per a universitaris i altres col·lectius”.

   

  Les jornades econòmiques no són una iniciativa nova, ja que el club ja les havia utilitzat en temporades anteriors, sobretot quan l’equip lluitava per posicions capdavanteres a l’ACB.

   

  “Venim d’uns anys en els quals hem aplicat una política absoluta de contenció. Som un dels clubs que oferim els abonaments més assequibles de la lliga”, declarava ahir al vespre Ricard Palou, conseller de comunicació de la Penya, al programa Basketaldia, de Ràdio Estel.

   

  “Ens agradaria molt no haver de prendre decisions com aquesta, però al club no li anirà malament que el club tingui uns ingressos addicionals. Demanem disculpes als socis que s’hagin pogut sentir dolguts. Hi ha socis que també ens han manifestat la seva comprensió”, va apuntar Palou.

   

  El conseller del FIATC Joventut va deixar clar que la decisió “és ferma” i que no hi haurà marxa enrere. “Estem treballant perquè l’experiència dels nostres socis en el partit contra el Barça sigui encara millor de l’habitual. Estem preparant iniciatives i hi pot haver alguna sorpresa”, va revelar Ricard Palou.