El Badalona, a quatre punts del play off després de guanyar a Peralada (1-2)

    0
    24
    Foto: Eloy Molina.

    Natalio i Néstor Albiach signen els gols escapulats al Municipal de Peralada, en una remuntada que acosta el Badalona a la zona alta de la taula.

    Nova victòria escapulada, la número dotze de la temporada i la setena des de l’arribada de Juanjo Garcia. Un cop assegurada la permanència, no hi ha qui pari aquest equip que, en la seva visita al filial del Girona, ha estat capaç de remuntar el gol que ha encaixat en els primers minuts de la segona part.

    Com era d’esperar, el duel ha estat intens i igualat. En la primera part, Boniquet i Valentín han disposat de bones oportunitats per al Badalona, per bé que han estat els locals Boselli i Miguélez els que han protagonitzat la jugada més clara, amb dos xuts al pal seguits. Després del descans, tot i que Néstor Albiach ha estat molt a prop del gol en el minut 46, el Peralada s’ha avançat en el marcador: l’uruguaià Boselli ha engaltat un xut des de la frontal que ha superat Morales.

    Dotze minuts ha trigat el Badalona a empatar i ho ha fet en una acció en què Natalio ha aprofitat el refús del porter, José Suárez, després d’un xut de Néstor Albiach. Ha estat precisament Albiach qui, cinc minuts després, ha culminat la remuntada. Santi Magallán ha conduït un contracop que ha tancat l’exdavanter de l’Sparta de Praga amb un xut ras i creuat.

    La fitxa

    Peralada: Suárez, Màxi Villa (Mario, 72′), Teo (Marc Baró, 73′), Ferraresi, Jofre (Jordan, 83′), Santi Bueno, Pau Miguélez, Giorgi, Pachón, Boselli i Andzouana.

    Badalona: Morales; Albarrán, Estellés, Robusté, Moyano, Valentín; Nana, Marc Carbó (Santi Magallán, 68′), Boniquet; Néstor Albiach (Robert Simón, 90′) i Natalio (Chacopino, 75′).

    Gols: 1-0, Boselli (51′). 1-1, Natalio (63′). 1-2, Néstor Albiach (68′).

    Àrbitre: Ekaitz García Arriola (comitè basc). TG: Teo, Moyano, Maxi Villa, Albarrán.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí