El Cercle de Podem Badalona no participarà en les municipals

  0
  88

  El Cercle de Podem Badalona ha anunciat, mitjançant un comunicat, que no participarà en les eleccions municipals després d’haver estat desautoritzats per la direcció de Podem Catalunya, en el seu desig de formar part de la coalició formada per Guanyem i ERC, sota el nom de la Badalona Valenta.

  En aquest escrit, el Cercle de Podem Badalona relata el seu desig de formar una candidatura conjunta per fer front al líder del Partit Popular, Xavier Garcia Albiol, tot recordant que el Comú de Badalona va decidir no formar part. El grup guanyador de les primàries, “Des de baix Podem” liderat per Andreu Escobar, va establir negociacions amb Guanyem, arribant a un principi d’acord amb la formació liderada per Dolors Sabater.

  Les direccions nacionals de Podem i els Comuns van anunciar un acord per concórrer a les municipals de forma conjunta. Malgrat aquest fet, el Cercle badaloní va portar en assemblea l’acord amb Guanyem, rebent el suport del 80% dels assistents. La direcció nacional va decretar que aquest resultat no tindria cap validesa

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí