El comodí del play-out i el factor centre parroquial

    0
    53
    CB Pardinyes

    El CB Coalci Sant Josep encara disposava d’una mínima – però real – opció de salvació ‘express’ a Liga EBA, sense necessitat de recórrer al comodí del play-out. Però, aquest, no es podrà evitar.

    El conjunt parroquial va caure diumenge a Badalona davant el JAC Sants (57-65) i haurà de disputar la promoció de permanència. Tot i que encara hi una mínima i miraculosa opció de salvar-se matemàticament -sense necessitat de play-out – les estadístiques no són gaire positives -. S’hauria de guanyar a Mollet (tercer classificat) i que Palma i Martinenc perdessin. Quelcom, molt complicat. Ara com ara, i quan resta una jornada per concloure el curs, l’equip tancaria la lliga regular en tretzena posició i el Bàsquet Calvià seria el rival per mantenir la categoria, amb el factor pista en contra.

    El Sant Adrià jugarà el play-off
    Per la seva part, l’equip veí també al grup C-B de la categoria, la Unió Bàsquet Sant Adrià, ha confirmat la seva classificació per al play-off d’ascens a LEB Plata i jugarà les semifinals contra el Tarragona.

    A dos triomfs de la Final Four
    El Joventut Femení també té molt a prop la Final A Quatre de Primera Catalana. El conjunt verd-i-negre va embutxacar-se un nou triomf a la pista del Reus (55-63) i va refermar la seva superioritat al capdavant del grup 1. Quan resten quatre jornades per finalitzar la Lliga, matemàticament encara no té el bitllet segellat i necessitaria dues victòries més per confirmar-se la classificació.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí