Empats que sumen…però no suficient

0
    32
    Manel Expósito

La Unificació Llefià i el Young Talent van aconseguir sumar un punt en els seus respectius partits.

El conjunt de Jordi Souto no acaba de retrobar-se amb el seu millor futbol i va tornar a patir i anar a remolc al marcador. La visita del Turó de la Peira era una bona oportunitat per trencar la ratxa negativa de resultats però ni de bon tros es va veure una ‘Llefi’ dominadora. Els barcelonins es van avançar al marcador al minut 12 i no va ser fins al temps final quan Sergi Franco va aconseguir igualar el matx per sumar un empat (1-1).

Per la seva part, el Young Talent de Ricardo Parra va tornar a puntuar i es manté fora de les posicions de descens per un punt (2-2) a la Vall d’Hebron contra el CP Sarrià. Amb el debut de Toni Calvo, ex jugador FC Barcelona o Aris Salónica, els de Sant Roc van esgarrapar un punt al tram final gràcies a una diana des del punt de penal. La resta de marcadors de la jornada van acompanyar però els grocs no es poden refiar gaire i hauran de guanyar, com a mínim, tres dels cinc partits que resten per assegurar-se la permanència. Aquest cap de setmana hi haurà setmana de descans per Setmana Santa i la competició no tornarà fins dissabte 27.

A Tercera Catalana, tampoc vam poder celebrar cap triomf. El Lloreda va caure a casa davant el Santvicentí (1-2) i el Pere Gol versus Vilassar de Mar B (1-3).

Finalment, a Quarta Catalana, la UE Bufalà va vèncer a casa contra el Palau Solità i Plegamans B (3-1). Amb tres victòries seguides, els vermells acumulen la millor dinàmica de la temporada. El Pere Gol B va ensopegar a La Salut amb la visita del Santa Perpètua B (2-6).