La lluita de l’Abril recapta 5000 euros

    0
    40

    Ahir, diumenge, va tenir lloc una màster class de zumba solidari amb l’objectiu de recaptar diners per a la investigació de la malaltia de l’Abril, una badalonina de 3 anys que pateix Paraparesia Espàstica Tipus 52 (SPG52).

    Centenars de persones van acudir a l’esdeveniments, que es va celebrar al Col·legi Bufalà. La gran majoria eren families amb fills que estudien en aquesta escola.

    El preu era de 10 euros (gratis pels nens menors de 12 anys) amb dret a una samarreta amb les paraules “Rare is not invisible”, estrany no és invisible, com a lema per concienciar a tothom de l’existència d’aquest tipus de malalties com la de l’Abril que, actualment, només pateixen 5 persones més en tot el món. Amb aquests 10 euros, que anirien destinats íntegrament a aquesta lluita, els participants també van tenir dret a una peça de fruita i aigua.

    Els pares de l’Abril, juntament amb la seva germana gran, alumna del col·legi, van donar unes paraules d’agraïment abans que comencés la màster class i, seguidament, els monitors provinents dels gimnasos Duet Fit de Badalona i Santa Coloma van impartir el zumba durant més de 45 minuts.

    Més de 5.000 euros recaptats

    Al final del dia, el pare de l’Abril, Jesús Merino, va comunicar per xarxes socials que es van aconseguir recaptar 5018 euros i es van vendre 486 entrades. “Un granet enorme per a la muntanya i un paset més per arribar a la tan esperada cura de l’Abril”, va expressar Jesús.

    Fins i tot l’alcalde Pastor es va deixar veure a l’acte per donar suport a la familia.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí