La Llefià cedeix els primers punts; pols al cim de 3cat4 entre YT – Lloreda

0
    49
    CF Lloreda

Si el futbol –així com l’esport en general– premiés l’esforç, el domini i les ocasions, la Unificació Llefià hauria sumat els 3 punts davant la UD Cirera. Però com malauradament no és així de justicier el destí, el conjunt maresmenc va fer la guitza els badalonins i es va emportar un punt de prestigi del Municipal de Llefià. Els vermells van portar el ritme del matx durant els 90 minuts però en cap moment van tancar el partit.

Durant el primer temps van gaudir de diverses ocasions però o bé ho evitava el porter visitant o era la defensa qui ho feia. Malgrat això, Naya va transformar una clara pena màxima abans del descans i ambdós conjunts van marxar a vestidors amb el marcador d’1 a 0.
    A la represa, la ‘Llefi’ encara va gaudir d’aproximacions molt clares però novament apareixia la figura d’Antonio per evitar-ho. Primer en una ocasió molt clara de Demba i posteriorment en una rematada amb el pit de Roldán que també la va salvar el porter mataroní sobre la línia de gol. També als darrers minuts, el Cirera va igualar el matx en una acció aïllada, impossible per a Cesc de Bode sota pals. Amb el xiulet final, un punt més que suma l’equip de Jordi Souto i ja en són 5 de 9 possibles. Aquest diumenge a les 12.00 hores, la Llefià visitarà Mataró per jugar davant el Molinos, equip nouvingut a 2cat2 i que encara no ha sumat cap punt.

A Tercera Catalana, el grup 4 comença a tenir color badaloní. Després de tres jornades de Lliga, Lloreda i Young Talent encapçalen la competició, amb 9 punts respectivament. En aquesta ocasió, els vermells van superar sense problemes el Cabrils (2-0) i els de Sant Roc van haver de remuntar a Badalona Sud davant el Tiana (3-1).

Per la seva part, el Pere Gol va ensopegar en la seva visita a un dels equips aspirants a l’ascens a Segona, el Vilassar de Mar B (4-0).