El Top 16 també fa pujada (91-76)

    0
    37
    Neno ha reaparegut a un bon nivell. / Tofas Bursa

    Derrota contundent de la Penya a la pista del Tofas Bursa (91-76), que complica el camí dels verd-i-negres en el Top 16 de l’Eurocup. És cert que matemàticament encara hi ha opcions d’assolir el bitllet a quarts, però les sensacions que tansmet l’equip no conviden precisament a l’optimisme. Després del mal partit contra el Casademont a l’ACB, els de Carles Duran no han ofert símptomes de millora i amb un desastrós segon quart han dilapidat totes les seves opcions.

    Les baixes interiors d’Stevic, que en tindrà per un mes, i de Kanter, per la seva impossibilitat de viatjar a Turquia, han estat un handicap molt important per a la Penya, que per acabar-ho d’adobar s’ha quedat orfe dels seus principals referents.

    Prepelic, que venia de clavar 37 punts als turcs fa una setmana, ha tingut un dia negre i només ha pogut anotar un bàsquet en joc, quan restava un minut per al final. L’eslovè, protagonista aquests darrers dies per l’incident amb els àrbitres en el partit contra el Saragossa, ha acabat amb només 3 punts i un -1 de valoració, amb 1/10 tirs de camp.

    Tampoc Omic ha aparegut. El pivot, en un dia on la seva aportació havia de ser clau per les baixes dins la pintura, no ha estat a l’alçada, protagonitzant una actuació erràtica tot i sumar 9 punts. Neno Dimitrijevic, que tornava després d’uns dies de baixa per una grip gastrointestinal, ha estat una de les poques notícies positives del matx (15 punts i 6 assistències), juntament amb la bona segona part de Harangody (15 punts) i Morgan (12).

    Des d’un primer moment els de Carles Duran han anat a remolc d’un Tofas Bursa que sempre ha fet la sensació de jugar amb una marxa més, liderat per Rion Brown (20 punts), que no va jugar al Blaugrana. L’entrada en acció de Neno i un triple sobre la botzina de Buford han donat oxigen als verd-i-negres (17-15), però tot plegat se n’ha anat en orris en un segon quart que ha estat “un desastre”, en paraules del propi tècnic verd-i-negre.

    Sense seleccionar bé els tirs i perdent un munt de pilotes en atac, la Penya també ha desaparegut al darrera, on la seva defensa del bloc i continuació ha estat un zero a l’esquerra. El Tofas no ha desaprofitat l’avinentesa i amb un parcial de 20-4 (d’un 20-18 a un concloent 40-22) ha liquidat l’enfrontament per la via ràpida.

    En la represa els badalonins ho han intentat, però malgrat acostar-se en el marcador en algunes fases mai no han donat la sensació de tenir possibilitats reals de fer trontollar un Tofas Bursa que en la segona part ha seguit anotant amb molta facilitat, ara a través dels pivots Devin Williams (20 punts) i Mushin Yasar (14). Un partit més els verd-i-negres han encaixat més de 90 punts i així és molt difícil poder sumar victòries.

    El reforç que ha d’arribar, només per l’ACB

    D’altra banda, avui s’ha tancat el termini per poder inscriure jugadors per al tram final de l’Eurocup sense cap novetat pel que fa a la Penya, que segueix buscant un base arran de l’adeu de Zisis. Així, el reforç que arribi ja no podrà jugar a Europa i només ho podrà fer a la lliga ACB.

    *Estadística

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí