Toc d’atenció a Prepelic

  0
  68
  Prepelic, davant del Casademont Saragossa. / David Grau

  El Joventut li ha tocat el crostó a Klemen Prepelic per la seva actitud en el partit contra el Casademont Saragossa, que li va costar l’expulsió en els minuts finals del partit. La Penya, a través d’un comunicat fet públic ahir, va lamentar l’incident que va protagonitzar l’eslovè amb els àrbitres, subratllant que no s’adiu amb els valors del club, referent a l’Estat i també a nivell europeu en la formació de joves jugadors. Prepelic va tornar a ser el líder ofensiu de l’equip, amb 24 punts, però va acabar perdent els papers i va ser desqualificat per segon cop aquest curs.

  El comunicat del club

  El Club Joventut Badalona, com a referent en la formació de jugadors tant en l’àmbit  esportiu com humà, intenta inculcar als seus esportistes el màxim respecte cap al col·lectiu arbitral com a part essencial de la pràctica de l’esport, sigui al nivell que sigui, ensenyant als jugadors que l’arbitratge és una activitat de màxima dificultat, subjecta a errors i encerts com la dels jugadors, entrenadors i directius, i recordant-los que sense la participació dels àrbitres la competició seria impossible.

  En aquest context, el Club Joventut Badalona expressa el més enèrgic rebuig a l’actitud de menyspreu cap als àrbitres del seu jugador Klemen Prepelic durant el partit de dissabte passat contra el Casademont Zaragoza.

  El Club Joventut Badalona prendrà les mesures oportunes perquè aquesta actitud no es repeteixi, i trasllada les seves disculpes al col·lectiu arbitral per l’esmentat incident.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí