Nou equip de govern amb 11 regidors i regidores

    2
    66

    Durant aquests dies, l’Ajuntament de Badalona ha anat desvelant a través de les xarxes socials els noms dels 11 regidors i regidores del nou govern municipal d’Albiol, així com també quina serà l’àrea on aquests/es actuaran.

    Miguel Jurado, que va ser regidor de Seguretat durant el mandat de 2011-2015, serà el nou regidor de Serveis Socials i Participació de Badalona. Dins Sanitat, una àrea que necessitarà un dur treball en aquesta crisi sanitària, l’encarregat serà Ramón Riera, que s’havia encarregat d’Hisenda en el passat mandat d’Albiol. Per a Hisenda, Serveis a les persones i Esports Albiol confia en Juan Fernández. Per últim, la regidoria de Via Pública, Medi Ambient, Sostenibilitat i Habitatge estarà al càrrec de Daniel Gracia, que ja coneix bé la temàtica pels 4 anys que va ser el regidor.

    Les dones també tenen un paper important en aquest nou mandat. A Seguretat, Protecció Civil i Convivència, la responsable serà Irene González. En aquesta àrea hi ha el control de la Guàrdia Urbana. De fet, la seguretat, com va passar durant el mandat del 2011-15 serà un dels principals objectius d’aquest nou govern, tal com va anunciar el mateix alcalde. Rosa Bertran serà la nova regidora de Comerç, Mercats i Consum. Cultura, Educació i també Joventut passen a mans d’Amanda Feria i Ciutadania (Gent Gran i Dona) a mans de Florència Badia. Finalment, la Cristina Agüera serà la regidora de Govern, Empresa i Ocupació.

    Com a novetat en aquest mandat comptem amb la nova àrea de Projecció de la Ciutat, Comunicació i Turisme a càrrec de Rosa del Amo. El govern d’Albiol ha anunciat aquesta nova regidoria que vol, segons el mateix alcalde, “millorar la imatge i l’autoestima de Badalona”. Del Amo també portarà temes relacionats amb el Turisme i la Comunicació de l’Ajuntament.

    Només queda per saber l’àrea que portarà el mateix Xavier Garcia Albiol.

    2 COMENTARIS

    1. El movimiento andando.
      El camino se hace al andar.
      Veremos cuantos palos y de que tamaño pondrá la oposición que si de algo sabe es de eso. PONER OALOS EN LAS Ruedas. Construir no, que edo supone esfuerzo y dedicación. Les es más fácil destruir.

    2. Increíble nadie para encargado-da, ni regidor-ra, para la protección animal, para maltratos, cuidados y ayudas en el ayuntamiento de badalona, yo confío en Xavier García Albiol y espero de él que cambie en nuestra ciudad del abandono, maltrato, y ayudas a nuestros pequeños de cuatro patitas gatos y perros y deje de ver estos gatos en la calle abandonados sin nadie a quien poder dirigirte para que los saquen de la calle y tengan un cuidado merecido,( bastante sufrimiento tenemos ya con el Covid mi madre fallecida por Covid en una residencia de badalona D. E. P. Mami te quiero mucho mi reina.??)le agradaban mucho los gatos y perros por la ayuda que te dan emocional y su gran compañía, no podemos descuidar también a nuestros animales callejeros que están destrozados, solo hay que salir unas cuantas noches a tu balcon para verlos tan delgados y llenos de heridas y la impotencia de no saber a quien pedir ayuda, porque llamas a una protectora y no saben ni dónde refugiarlos si no tienen casas de acogidas, sin ninguna ayuda y pagando de sus bolsillos o donaciones de alguna persona caritativa que se la ofrezca a cuidar sus heridas esterilización y darles de comer, con muy poquito se les puede ayudar con cuidados Veterinarios esterilización gratuita, refugios y cuidarlos de tanta miseria de la calle y gente que los maltratan y matan tan salvajemente y los dejan tirados, (atropellos donde se acude para salvarlos y curarlos???? Donde se llevan, quien lo paga, o es humano dejarlos en mitad de la calle heridos sin ayuda, coductores que los ven cruzando y aceleran para pillarlos y salen corriendo). Ayuda porfavor arreglen este tema de una vez, una ciudad también se mide y se aplaude por su trato a los animales. ? ????????? Necesitan de alguien en nuestro ayuntamiento que se encargue de este tema y blindar toda ayuda necesaria para el que no puede pedir ayuda ya sea persona o animal. ?

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí