El Badalona suma un nou punt davant el Llagostera (0-0)

0
    34
    Flash BDN

El CF Badalona va sumar davant la UE Llagostera el tercer empat de la temporada (0-0) en un matx força igualat durant els 90 minuts de partit.

El primer temps a l’Estadi Municipal de Badalona va tenir el control del conjunt de Manolo González.  Néstor Albiach va gaudir de la primera ocasió escapulada però el seu intent no va arribar a porteria. Amb Valentín, Joel Toledo i Robert Simón, el Badalona va intentar generar perill a partir d’accions amb profunditat. Tot i això, els escapulats sempre topaven amb la defensa visitant, sense que el marcador estigués a favor dels badalonins en cap moment. 0-0 i jugadors a vestidors.

Al segon temps, el Llagostera va millorar les seves sensacions i el conjunt d’Oriol Alsina va fer un pas endavant. Les ocasions no van intimidar gaire les porteries defensades per Álex Sánchez i Marcos Pérez. Robusté va tenir la seva oportunitat amb una rematada de cap que tampoc va tenir gaire perill i el marcador no es va moure durant els 90 minuts.

Empat sense gols amb el xiulet final i segona jornada seguida d’un Badalona que acumula 6 punts en cinc jornades i es manté ben a prop de les posicions d’ascens directe a la Segona Divisió Pro.

El Nàstic és el líder del grup amb 8 punts, dos més que els escapulats.