Els nostres avis no perden la il·lusió

    0
    75

    0 casos positius de coronavirus a la Residència de la Fundació Roca i Pi. Tot i no estar catalogada encara com a zona verda, des de la Fundació asseguren a aquest Diari que la situació està controlada i que, juntament amb Salut, han desenvolupat un pla de contingència prou efectiu. “Els primers mesos de la onada van ser complicats, no ens arribava material. Aquesta segona onada ens ha agafat més preparats, tenim la residència sectoritzada, fem cada dia PCR, etc.” Ens informa el Mijail Acosta, director de la Fundació.

    Un Nadal ambivalent

    Les ganes de celebrar el Nadal no poden superar la prevenció que s’ha de tenir. Així de contundent ho expressa el Mijail: “Volem aprofitar per millorar els ànims, però no podem permetre que entrin grups externs ni podem relaxar el nivell preventiu”. Per això, l’equip d’educació social prepararà per aquestes festes activitats per desenvolupar en grups reduïts de conviència, s’organitzarà un bingo telemàtic…

    Les families, una part molt important

    L’acompanyament i el suport familiar és, sens dubte, una peça clau en la millora de les vides dels/les residents. “Podríem permetre les visites si ens cataloguessin com a zona verda. De fet, venen moltes. Fins i tot el servei del voluntariat està paralitzat per la pandèmia”, diu el director general.

    Desig pel 2021

    “Des de la Fundació Roca i Pi desitjem superar aquesta pandèmia i recuperar el nivell de vida, el moviment i la positivitat que teníem abans”.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí