Un sòlid Seagull suma un punt davant el Barça B (1-1)

0
    26
    Flash BDN
    El Seagull va tancar l’any amb un empat davant el FC Barcelona B a l’Estadi Municipal de Badalona (1-1).

El conjunt d’Ana Junyent va disputar el darrer partit del 2020 però el primer de la segona volta, la qual comença amb un Tourmalet de tres duels contra rivals directe. Davant el filial blaugrana, les ‘gavines’ van lluitar de valent i no es van empetitir en cap moment, davant un FC Barcelona B que buscava el perill a partir de la possessió de la pilota.

Les badalonines es van avançar al minut 24 després de culminar Pilar Garrote una jugada  combinativa, una de les identitats que més caracteritza les blaves en el seu joc col·lectiu. Tot i aquesta alegria matinera, Bruna va igualar el matx dos minuts després.

A la represa, Ainhoa Marín va poder recuperar la victòria per al Seagull però en el moment de definir es va relliscar i l’empat al marcador ja no es va trencar. Empat i un únic punt que resta una posició a les ‘gavines’ a la classificació, després de la victòria de l’Alavés davant l’Espanyol B (4-1).

El primer partit de l’any serà el cap de setmana del 9-10 de gener contra l’Osasuna a la Ciutat Esportiva de Tajonar.