L’afició pel pàdel omple les pistes del Club Tennis Badalona

    0
    103
    CT Badalona

    Els esports de raqueta sempre han tingut una rellevància relativa pel que fa a pràctica  esportiva entre els aficionats amateurs. Ara bé, des de fa una dècada, aproximadament, el pàdel ha començat a incrementar l’interés entre el públic més aficionat, fins a superar les fitxes federatives del seu ‘germà gran’. A Badalona, això ha tingut el seu impacte i el Club Tennis Badalona n’és un exemple i una opció idònia per gaudir-ne d’un esport a l’aire lliure, entre amics i distreure’s.

    “El creixement del pàdel al club ha estat mot bèstia. Quan vaig arribar jo hi havia només quatre pistes. Poc després, ja vam sumar tres més fins a arribar a les set, i actualment n’hi ha fins a deu”, exposa el director esportiu del club, Oriol Carreras.

    Jugar a pàdel és una decisió molt encertada per aquells amants dels esports en equip i vulguin gaudir d’una estona d’allò més entretinguda. “La demanda de pàdel ha estat creixent, amb una quota de socis bona. Arran de la pandèmia tot es va aturar però quan van tornar, la gent tenia moltes ganes de jugar. El ‘boom’ del pàdel al club ningú ho podia esperar”, reconeix Carreras.

    Durant els darrers anys, el Club Tennis Badalona ha experimentat uns canvis constants pel que fa a pistes. Si tradicionalment ha estat una entitat esportiva reconeguda pel tennis, la quantitat de pistes s’ha equilibrat: 10 pistes de tennis i 10 de pàdel. “Aquest any ens hem trobat amb un interès molt gran. Durant l’estiu, tothom vol jugar a la tarda, a partir de les 20h. Tenim totes les pistes plenes a l’estiu”.

    El pàdel és un esport de qualsevol edat i qualsevol nivell. Al club tenen gent que fa esport, independent de l’edat. Al matí és més habitual trobar gent més aviat jubilada i a la tarda els nois que volen practicar l’esport que juga el seu pare. La principal característica del pàdel és que és un esport molt social. Des del primer dia es pot gaudir de l’esport, amb l’afegit que és una disciplina agradable i divertida.

    Un esport de nens, joves i adults
    El pàdel no entén d’edats. “Disposem d’escola de pàdel, amb nois i joves que comencen amb nivell zero. Escola de minipàdel, d’iniciació, perfeccionament i competició. Segons el nivell, la dedicació té més o menys hores”. A més a més, l’escola d’adults també triomfa i s’adapta a l’horari laboral de bona part dels seus jugadors i jugadors, fixant l’inici a partir de les 19h.

    Estem parlant d’un Club a l’aire lliure i a on el contacte entre jugadors és mínim, a un preu força econòmic i amb lloguer de pales. Es pot reservar a partir d’una setmana i amb antelació. A tennisclubbadalona.es es pot trobar tota la informació, horaris i reserva de pistes.

    Així mateix, l’escola de tennis també té el seu impacte al club i a partir del mes de setembre s’iniciarà el període de portes obertes, així com les inscripcions entre els joves i els jugadors més adults que puguin estar interessats.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí