Els comerciants de La Salut s’adhereixen a PIMEC Comerç

  0
  la salut.JPG

  18/04/2016 – A través d'un conveni, l'entitat de La Salut serà la primera de la ciutat en entrar a la mesa i al consell de comerç del Barcelonès Nord i el Baix Maresme.

  L’Associació de Comerciants del Passeig de La Salut es va adherir la passada setmana a la PIMEC de Comerç del Barcelonès Nord i el Baix Maresme després de signar un conveni amb la patronal catalana. Es tracta de la primera entitat de petits botiguers de la ciutat que passa a formar part de la plataforma de les petites i mitjanes empreses catalanes, motiu pel qual, diuen, hi entren a formar part amb la intenció de donar visibilitat al teixit comercial badaloní, més enllà de representar els interessos dels seus associats. A través del conveni, La Salut entrarà a la mesa i al consell de comerç del Barcelonès Nord i el Baix Maresme, de les que podran obtenir idees, iniciatives i fer més força.

   

  L’entitat vol renovar les seves botigues

   

  A banda del pas endavant amb l’adhesió a PIMEC, l’associació de botiguers ha explicat aquests dies que pretén submergir-se en un procés de rentat de cara per fer l’eix comercial del barri més atractiu. El seu president, Óscar Palma, explica que hi ha botigues que porten molts anys obertes al carrer i que no s’han renovat. Amb el pas del temps, considera, això ha fet perdre potència al passeig, i l’objectiu, ara, es modernitzar-se per tornar a atraure el públic més jove. En aquest sentit, començaran a mantenir reunions amb tots els negocis per analitzar la situació i explorar possibles vies per renovar-se.