Albert Ventura: “La decisió és de la Directiva, però aquesta es deu a l’afició”

    0
    62
    David Grau / CJB

    El nom del capità Albert Ventura ha estat el més mencionat i viralitzat a Twitter durant el mes de gener. La qüestió de la seva renovació del badaloní – finalitza contracte aquest mes de juny – no ha agradat gaire els aficionats i aquesta de la Copa del Rei podria ser la darrera amb la samarreta verd-i-negra.

    Tenerife, proper rival ACB i Copa.
    Els dos equips ja ens coneixem molt i portem molts anys jugant. Serà una primera prova, que també hem de guanyar. La prova de foc serà la de dijous a Granada

    Caps de sèrie.
    És important però no servei de res si no guanyes el primer partit. Estem bé i s’ha de seguir. Encara no hem aconseguit res.

    Pas endavant a la Copa.
    Als darrers quatre anys sí que hem jugat una bona quantitat d’edicions i sempre les hem competit. Estem fent un pas endavant i arribant a semifinals. Esperem arribar el més lluny possible.

    Objectiu.
    És una Copa en què la podem ser una sorpresa. Ens agradaria aconseguir-ho.

    FC Barcelona i Real Madrid.
    Es troben en un nivell superior però se’ls pot guanyar. Són conjunts que aniran a la Copa a guanyar-la, però es pot ser la sorpresa. S’ha d’anar pas a pas i primer pensar en Tenerife, que és un equipàs. Nosaltres estem molt bé.

    Ambient Olímpic Partizan.
    Amb el pavelló així és molt difícil guanyar-nos. La pressió, la gent animant…no estava ple però la sensació era com si ho estigués. L’afició ens està ajudant molt. El factor camp serà important a la Eurocup.

    Suport #VenturaRenovacio.
    És inevitable no escoltar el pavelló. Va ser un moment en què el partit arribava al seu final i ho escoltes. Estic agraït pel suport. Que la gent de la teva ciutat t’animi així és la màxima aspiració. La renovació no depen de mi, jo segueixo jugant.

    Pot ser decisiu aquest suport massiu?
    No ho sé. No hauria de ser així. La Junta Directiva és qui decideix, però també és veritat que aquesta es deu al que vol la gent.

    Sentiment verd-i-negra.
    Sóc de Badalona. Porto tota la vida a la Penya i sempre la defensaré, jugant més, menys o no jugant. És casa meva, però a vegades has de marxar de casa teva.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí