BRICOMART BADALONA, el Magatzem de la construcció i la reforma, ha obert les portes a Badalona

0
bricomart badalona

Un entorn segur, dissenyat per oferir la millor experiència de compra professional, on tothom és benvingut.

BRICOMART BADALONA, el Magatzem de la construcció i la reforma, ha obert un nou establiment a BADALONA, a l’avinguda de Conflent s/n.

Un entorn segur amb una superfície de més de 10.000 m2 que disposa de més de 20.000 productes amb els millors preus (IVA inclòs), disponibles en estoc permanent i avalats per la qualitat que aporten les marques líders del sector.

A BRICOMART, la SEGURETAT ja no és només un dels objectius primordials, sinó que ha esdevingut el COMPROMÍS principal.

Un ENTORN SEGUR de més de 10.000 m2, que segueix protocols sanitaris estrictes per garantir la salut dels Clients, dels Proveïdors i de l’Equip BRICOMART.

Les mesures més destacades són:
– control de l’aforament dins del Magatzem i control de vehicles al pati de Materials de Construcció,
– senyalització perquè el Clients mantinguin la separació correcta,
– mampares de protecció a les caixes i als taulells,
– protocol de desinfecció de superfícies, espais i maquinària,
– ús de mascareta obligatori per accedir al Magatzem.

Com a tots els Magatzems BRICOMART, la marca manté el compromís de garantir cada dia PREUS DE MAGATZEM, els més baixos, sense promocions, ni sorpreses i amb l’IVA inclòs en el preu final. Un altre dels seus pilars és la QUALITAT PROFESSIONAL, ja que concentra la seva proposta en productes de les marques líders del sector i reconegudes a la zona, com ara AYMAR, Valentine o Ceràmica Fusté. A més, amb l’objectiu de reforçar el teixit empresarial de Badalona, BRICOMART aposta pels proveïdors locals i regionals.

bricomart

Al nou Magatzem, amb més de 20.000 productes en quantitats d’ESTOC SEMPRE PERMANENT, s’hi pot trobar tot el que cal per als projectes d’obres i reformes en les seves nombroses seccions: fontaneria, electricitat, ceràmica, sanitaris, eines, pintura, ferreteria, cuines, terres, portes, finestres i materials de construcció.

BRICOMART Badalona disposa d’un ampli aparcament gratuït exclusiu per a clients, amb 430 places, 11 caixes (3 de les quals són per a compres de gran volum), i també una zona de càrrega per a mercaderia voluminosa. A més, té un pati de materials de construcció de més de 4.000 m2 al qual es pot accedir amb el vehicle per carregar-hi directament la mercaderia.

El Magatzem està dissenyat per oferir la millor experiència de compra gràcies a la incorporació de SOLUCIONS PROFESSIONALS, com ara les solucions de finestres a mida de PVC i alumini, la zona de prova d’eines, el sistema tintomètric, o un termini de devolucions de fins a 100 dies.

L’Equip del Magatzem està format per experts en cadascun dels oficis de la construcció i la reforma, en formació contínua i sempre al dia de les novetats, perquè els Clients rebin el millor ASSESSORAMENT PROFESSIONAL.

BRICOMART aterra a Badalona amb una inversió de 12 milions d’euros per a l’obertura i vol contribuir a generar ocupació estable i de qualitat amb més de 140 llocs de treball directes i 22 indirectes, apostant per un equip compost majoritàriament per persones nascudes o residents a Badalona.

BRICOMART, a banda de donar resposta a totes les necessitats dels seus Clients, afavorirà la diversitat i la integració laboral mitjançant la col·laboració amb associacions i fundacions locals per incorporar nous col·laboradors en situació de risc d’exclusió social i laboral.

Amb aquesta obertura, Bricomart reforça la seva presència a Catalunya, on ja té tres magatzems més, a Terrassa, Sant Quirze del Vallès i Lleida. D’aquesta manera, també podrà donar cobertura a Badalona, on es converteix en el 28è Magatzem de la marca a la península, amb la qual cosa consolida el lideratge com a principal superfície de distribució especialitzada en el sector de la construcció i la reforma.

FER UN COMENTARI

Si us plau introdueix el teu comentari!
Si us plau introdueix el teu nom aquí