El Bufalà intentarà confeccionar un Amateur amb ambició

0

7 anys després de la seva dissolució, el CF Bufalà tornarà a inscriure un conjunt amateur a la Federació Catalana de Futbol (FCF).

Durant quatre temporades, al barri es va fundar la UE Bufalà com a alternativa amateur per als joves juvenils que finalitzaven etapa de futbol base i volien continuar jugant a futbol al barri. L’any 2019 es va dissoldre el club i el jovent es va quedar sense cap club amateur a Bufalà.

L’objectiu amb aquesta decisió és formar un amateur amb gent de la casa. Ara bé, no és una fita gens fàcil d’assolir, amb molt pocs juvenils que aquest any finalitzen etapa juvenil, només quatre o cinc. Ens agradaria poder tenir un bloc amb jugadors que hagin jugat a Bufalà durant la seva etapa formativa i lluitarem perquè així sigui. No és fàcil convèncer jugadors de Segona o Tercera Catalana que vulguin començar de zero”, transmet Edu Ríos, vicepresident del CF Bufalà.

Històricament, el Bufalà és tot un referent del futbol regional català, amb grans temporades i fites a Primera Regional i Preferent. “Intentarem formar un projecte sòlid, estable i que doni una bona imatge pel futbol base, amb un pes específic a l’estructura esportiva de l’entitat i el futbol territorial”, afegeix Ríos.

Tot i que “encara és d’hora per parlar d’ascens”, a Bufalà són conscient que no es constitueix un equip amateur sense voler ser ambiciosos. “Volem que es plantegi aquest objectiu ambiciós amb l’Amateur. Anirem pas a pas, amb objectius a curt termini i veient quina és la realitat de la temporada”, destaca el vicepresident del ‘Bufa’.

El club ha aprofitat aquest mes de juny per començar les jornades d’entrenaments, tot i que “és una è­poca complicada”. A finals del mes d’agost començarà el projecte amb més força, quan ja es tingui la gespa nova.

Des del club també destaquen que “hi haurà molta comunicació i molta relació entre el Juvenil A i el primer equip”, el conjunt ‘alma mater’ de l’entitat i el primer equip del futbol formatiu del club.

FER UN COMENTARI

Si us plau introdueix el teu comentari!
Si us plau introdueix el teu nom aquí