El Premià fa tremolar la imbatibilitat de la Llefià (2-2); el Lloreda goleja el Young Talent al derbi (3-0)

0
27
Llefià

La imbatibilitat de la Unificació Llefià ha penjat d’un fil. El CE Premià va tenir a tocar la victòria visitant al Municipal de Llefià (0-2) i provocar d’aquesta manera la primera desfeta de la ‘Llefi’ aquesta temporada. Tot i això, el conjunt de Jordi Souto es va refer al segon temps i va aconseguir anivellar el marcador amb dues dianes del ‘killer’ vermell Álex Saumell.

Un empat davant un rival directe a la taula en la darrera jornada de la primera volta (2-2) i una distància de 7 punts amb el segon classificat, el Sant Pol. 41 punts, 12 victòries i 5 empats són els números d’escàndol que ha assolit l’equip de Llefià. Una primera volta extraterrestre. Dissabte a les 17h arrencarà la segona volta al Nou Sardenya davant l’Europa B, tercer classificat a la taula.

A Tercera Catalana, el partit de la jornada també es va viure a Badalona, entre Lloreda i Young Talent. L’equip vermell defensava la segona posició contra els de Sant Roc, quarts a la taula. El matx es presentava molt disputat i els petits detalls podien ser decisius. Malgrat tot, els locals van golejar l’equip de Ricardo Parra. L’expulsió del visitant Nsue va condicionar el derbi al minut 20, però no va ser fins al minut 45 quan es va avançar el Lloreda. Al segon temps, Luis i Alberto van certificar la victòria.

Per la seva part, el Pere Gol també disputava un matx clau en la seva lluita per la permànencia però el Montgat va ser botxí de l’equip ‘verd’ i van caure per la mínima a terres montgatines (2-1).

Finalment, a Quarta Catalana, el Pomar no va disputar el seu partit a causa dels impagaments arbitrals del seu rival i guanyarà el partit per 3 gols a 0. El Pere Gol B va caure davant l’Esquerra B (4-3) i el YT B va descansar.