Èxtasi del Seagull B a l’Estadi davant l’Olot al minut 90 (1-0)

0
21
Seagull

L’Estadi Municipal de Badalona va tornar a gaudir d’un partit de lliga 7 mesos després del darrer matx disputat al temple badaloní. Tot i que no ha disputat cap jornada de pretemporada a l’Estadi i no és gens habitual que el segon equip blau ho faci, el Seagull B va tenir aquest privilegi davant la UE Olot i el duel es va resoldre amb un gol de Cristina Chavero al temps afegit i una victòria badalonina a la primera jornada de la Primera Divisió Catalana (1-0).

El conjunt de Jesús Delgado va arrencar la temporada amb un matx molt igualat i ocasions a cada porteria. Ambdós conjunts ja van pugnar frec a frec el curs anterior i aquesta vegada es va mantenir el mateix guió anivellat a la gespa. El travesser també va tenir el seu protagonisme a cada bàndol però el marcador es va mantenir amb empat sense gols al temps de descans.

El joc durant el primer temps va tenir més domini de les ‘gavines’ però el conjunt garrotxí va anivellar el pols a la segona part. “Qualsevol dels dos equips es podria haver endut els tres punts”, va assegurar Delgado. Però al final del matx, un error en defensa visitant el va aprofitar Cristina Chavero per avançar el Seagull B. Bogeria a l’Estadi i primers tres punts molt suats.

Aquest cap de setmana, el filial de les ‘gavines’ visita el camp del Molinos (Mataró), diumenge a les 16:00 hores.