10 medalles i 8ª posició del CN Badalona al Campionat de Catalunya

  0
  105

  Tot i no disposar de la piscina Mireia Belmonte a causa d’una nova avaria al motor, els joves alevins del CN Badalona van concloure la seva participació al Campionat de Catalunya amb un total de 10 medalles i una  posició global (de 50 clubs participants).

  Hugo Garcia va aconseguir la primera posició als 100 esquena, la segona als 200 estils i 200 esquena, i la tercera als 100 lliures. Iris Pellitero va ser tercera als 100 i 200 esquena i als 4×100 estils, modalitat compartida amb Aran Pertegaz i Nina Pupkevich.

  Pertegaz  també va ser tercera als 200 braça i Pupkevich als 200 estils i 100 esquena. També destaca la medalles de Yasmin Rhalmade als 100 i 200 esquena. Héctor Barrios ho va ser als 100 i 200 braça, i 100 lliures.

  En els relleus, el CN Badalona va finalitzar el 4×100 estils femení en tercera posició. A destacar també les marques mínimes aconseguides d’Hugo Garcia, Iris Pellitero, Aran Pertegaz i Nina Pupkevich per participar als Campionats d’Espanya.

  Sense piscina Mireia Belmonte

  Durant aquest mes de juny, el CN Badalona no disposa de piscina després d’una nova avaria. En aquest cas, “ara no funciona el motor de reserva”, transmet el president de l’entitat, Marc Estruch.

  “Estem en una piscina vella, sense manteniment i una estructura que sempre falla. Sabem que el Govern té bona voluntat i hi ha 2 milions d’euros previstos per tenir un manteniment preventiu de les instal·lacions, però s’han d’invertir ja”, exigeix.

  Llefià, Masnou, Mataró, Barcelona o Sant Adrià són les alternatives que té el CN Badalona per poder mantenir la seva activitat.

  “Tenim una estructura que ha funcionat, però és petita per a una ciutat com Badalona i 300 nedadors, nedadores i usuaris que tenim. Aquesta situació és un mal endèmic. Sabem que no és només culpa d’aquest Govern, però tenim una piscina amb un 300% de la seva capacitat”, recorda Estruch.

  71ª Travessia Nedant de Badalona

  D’altra banda, el club organitzarà el proper 24 de juliol la 71ª edició de la Travessia Nedant de Badalona amb tres categories i inscripcions disponibles a cnbadalona.cat

  La modalitat general arrencarà a les 9:30h amb una distància a recórrer de 2.400m. A partir de les 11h serà el torn dels més menuts amb una distància de 400m i la travessia popular tindrà el seu tret de sortida a les 11:45h, amb una distància de 1000 metres.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí