Salvació 2ª RFEF: Águilas, Girona B, Xerez i Cerdanyola, rivals del Badalona

  0
  Cerdanyola FC

  La situació esportiva al CF Badalona i la confecció de la plantilla del primer equip no ha estat la prioritat més urgent de la Directiva escapulada durant els mesos de maig i juny.

  Abans, els dirigents del club havien de fixar tots els esforços en la lluita per mantenir-se a Segona. Amb fins a dues vies diferents per poder aconseguir-ho i que, possiblement, podien arribar a ser fins a tres.

  La impugnació per alineació indeguda del partit de l’Europa i l’eterna sentència del TAD s’està dilatant massa i encara no té resolució per part del Tribunal Administratiu de l’Esport. El Badalona continuarà lluitant i estarà molt pendent, però és una via de permanència més aviat imprevisible.

  La segona i la tercera (la nova) són pràcticament la mateixa via. A la Segona RFEF 2022-23 hi ha la vacant de l’Extremadura i, tal com va ocórrer fa tres anys amb el Reus i l’Andorra, el Badalona vol optar a aquesta plaça i oferir la millor oferta econòmica a la RFEF perquè els escapulats es quedin amb aquesta.

  Aproximadament, el Badalona hauria d’oferir un mínim aproximat de 350.000 euros. L’Águila i el Xerez (mateixa demarcació que l’Extremadura) són els altres dos aspirants que també voldrien la plaça. La tercera i darrera via és la plaça UE Costa Brava. El club gironí té un deute de 40.000 euros que hauria d’abonar aquest dijous 30 de juny.

  En cas negatiu, baixaria a Tercera RFEF i tornaria a haver-hi una nova vacant, en aquest cas a Catalunya. Segons va anunciar el periodista de Ràdio Marca Vicente Casal, el FC Girona B voldria comprar i ocupar també aquesta plaça. El Cerdanyola FC també podria optar-hi, però econòmicament tindria menys força.

  Aquest mateix divendres, l’RFEF hauria de confirmar els descensos administratius.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí