110 jugadors participen al Primer Torneig de Pàdel Ciutat de Badalona

  0
  58
  10360192_1433822176874082_595344717650643423_n.jpg

  14/05/2014 – El campionat es va celebrar del 4 a l'11 de maig al Club Esportiu Mas Ram i al Pàdel Indoor Badalona.

  El Club Esportiu Mas Ram juntament amb el Pàdel Indoor Badalona van organitzar el Primer Torneig de Pàdel Ciutat de Badalona. Els partits es van jugar conjuntament a les seus dels dos clubs de pàdel, des del 4 fins l’11 de maig coincidint amb les Festes de Maig.

   

  Aquest darrer dia, 11 de maig, es va jugar les finals de consolació al Pàdel Indoor Badalona i les finals absolutes al Club Esportiu Mas Ram, amb un èxit total de públic que ha superat totes les expectatives. En total han participar uns 110 jugadors masculins i femenins i la competició es va dividir en tres categories masculines (A, B i C) i dues femenines (A i B).

   

  Els partits de les finals han estat de gran nivell i molt disputats, arribant molts d’ells als tie-breaks o a la disputa del tercer set. Les finals absolutes es van jugar al Mas Ram en un dia de sol impressionant. La final femenina A es va disputar a dos sets, el primer constituït per la parella Núria Montero i Marta Salgueiro que va sorprendre a la parella Ester Fernández i Imma Ybern, amb un contundent 6-1. Però en el segon set, Fernández i Ybern van canviar l’estil de joc, cosa que va fer que anessin davant del marcador fins a la disputa del tie-break que van acabar perdent. A la final masculina A es va veure un gran partit per part de les dues parelles, un partit dur, on els jugadors ho van donar tot. La parella Rasco i Docampo va començar dominant el partit amb el primer set al seu favor per un 6-3, però la parella contraria formada per Jose Antonio Montes i Carlos Moralejos, aquest últim jugador local, no es van rendir i van lluitar força per aconseguir el segon set per un ajustat 7-5, amb aquest empat a sets es va disputar el tercer i últim, que finalment van guanyar Montes-Moralejo, per un contundent 6-1. Un gran partit que va deixar bons moments i punts espectaculars.

   

  Les categories A van rebre un trofeo i un premi en metàl·lic, mentre que la resta de participants van obtenir material esportiu i vals de compra esportiva . Els trofeus van ser entregats pels representants del patrocinador principal d’aquest campionat, Soler-Capella; pel president del Club Esportiu Mas Ram, Josep Valls, i pels propietaris del Pàdel Indoor Badalona, Raul Guzman i Miguel Florido.