Els de dalt no fallen i el Círcol farà fases d’ascens (82 a 78)

  0
  13.JPG

  14/05/2014
  El Círcol va caure a Palamós en un partit en el que ja no s'hi jugava res. Ara farà fases d'ascens contra el Sant Josep i el Castellbisbal

  No hi va haver sorpreses i ni el Granollers ni l'Onyar van fallar en els seus compromisos assegurant les 2 places d'ascens directe a la Copa Catalunya. 

  Amb aquests resultats el Círcol viatjava a Palamós per jugar un partit intranscendent, ja que els badalonins serien 3rs i els de la Costa Brava 4ts passés el que passés a la pista.

  Al parquet es va viure un bon partit de bàsquet entre 2 equips amb una clara vocació ofensiva. A la 1a meitat, l'encert exterior del Palamós es va imposar al del Círcol per tancar els 20 primers minuts amb un 49 a 40 en el marcador. 

  A la represa els de Cesc Castellet van reaccionar, i amb un 2 a 15 de sortida en els 5 primers minuts de joc van capgirar el partit. Des d'aquell moment fins el final, el matx va ser un frec a frec fins el xiulet final. 

  A falta de 2 minuts, 4 triples seguits dels locals (2 de Brazo que es retirava) van obrir un forat de 7 punts, però els badalonins van lluitar i fins i tot van estar a punt de forçar la pròrroga.

  Raül Castillo (8 punts i 12 rebots) i els exteriors Quim Forteza (18 punts), Callau (13) i Xesco (12) van ser els més destacats.

  Ara el Círcol jugarà unes fases en format triangular aquest cap de setmana contra el Sant Josep i el Castellbisbal. Tot i que en els darrers anys tots els equips que han participat han aconseguit l'ascens les bases de competició determinen que només els 2 primers classificats obtindran la plaça per jugar a la Copa Catalunya. 

  Obriran foc divendres el Sant Josep i el Castellbisbal a La Plana. Dissabte serà el torn dels dos equips badalonins a Castellbisbal i diumenge el Círcol rebrà al Castellbisbal al centre parroquial de Sant Josep.