19 embarcacions d’arreu d’Europa participen en el Campionat del Món de motonàutica

  0
  DSCF2936.JPG

  13/10/2014 – Embarcacions procedents d'Espanya, Itàlia, Suïssa i Bèlgica i els guanyadors han estat Francisco Javier García de Nàutica IBR i Carlos Albert Puch de Motonáutica Algeciras.

  Aquest cap de setmana el port de Badalona i el litoral badaloní fins el pont del Petrol han acollit la celebració del Campionat del Món de motonàutica de la modalitat Endurance Class B, per a quatre categories (Promotion, Boat Productions, S2 i S1).

   

  Aquesta és la segona ocasió que la ciutat celebra una competició d’aquestes característiques a tot l’estat espanyol, ja que la primera que es va disputar va ser en el mateix escenari en el mes de maig de l’any 2012. El president de la Federació Catalana de Motonàutica, Miquel Mallafré, ha valorat que enguany la competició s’ha celebrat amb mèrit amb la mar molt moguda i ho ha posat difícil als participants, ja que alguns han arribat a retirar-se i finalment han estat un total de 19 embarcacions d’Espanya, Itàlia, Suïssa i Bèlgica, destacant la participació d’un badaloní, David Burgos, que conjuntament amb Jordi Olesti formen l’equip Olmarine que van ser proclamats campions d’Europa el passat mes de maig a Múrcia.

   

  Els guanyadors d’aquesta competició han estat Francisco Javier García de Nàutica IBR i Carlos Albert Puch de Motonáutica Algeciras.