Miralles: “La pista del Madrid és com un tabú per tothom”

  0
  10614266_10152720146227859_3474102016568908836_n.jpg

  13/10/2014 – El pivot de la Penya mostrava la seva eufòria després de vèncer al Tuenti Móvil Estudiantes (65-60) i valorava la dificultat del pròxim compromís de lliga.

   

  El compromís defensiu de jugadors com Albert Miralles, Sipatha Savané, Goran Suton o Tariq Kirksay va ser molt important per tal de sumar el segon triomf de la temporada, el primer a Badalona. Kirksay i els pivots de la Penya van posar 7 taps durant els 40 minuts de partit contra l’Estu, evitant diverses cistelles clares dels madrilenys.

   

  Albert Miralles va acabar el duel amb 2 punts, 6 rebots i 2 assistències en quasi 22 minuts de joc. El pivot, valorava d’aquesta manera el treballat triomf sumat ahir.

   

  “Estudiantes venia de fer un gran partit i crec que és un rival molt complicat. L’Estu és un equip que es tanca molt i especula amb el teu joc, et deixa tirar molts triples. El dia que estàs encertat, potser el pots guanyar més fàcil, però avui no ha estat el cas”, comentava Miralles.

   

  L’interior verd-i-negre donava valor al fet que l’equip no s’havia rendit mai, evitant que l’Estudiantes pogués marxar quan el FIATC Joventut no anotava quasi ni un tir.

   

  “Crec que no ens hem desenganxat mai del partit. Hem estat sempre creient en la victòria i això al final s’ha notat. Reconec que encara ens falta molt per jugar un bàsquet com el que crec que pot jugar aquest equip”, va declarar el pivot.

   

  Segons Miralles, “Estudiantes juga amb tothom obert, sense cap jugador referent a la pintura. En defensa es tanquen moltíssim i com que en atac estan tots oberts costa tancar el rebot”.

   

  La clau de la victòria badalonina va recaure “en la defensa” i en bon últim quart que va fer el conjunt de Salva Maldonado. “Hem pogut córrer i no jugar sempre cinc contra cinc”, advertia Albert Miralles.

   

  Pensant ja en la visita al Palacio de los Deportes, el pivot de la Penya reconeixia que el pavelló blanc “és una pista tabú per tothom”. “Serà molt complicat competir allà. El Madrid segueix sent l’equip de moda, el rival que ven més. Al Palacio és molt complicat guanyar, a banda de la qualitat individual dels jugadors”, afirmava Albert Miralles.

   

  Tot i la dificultat, el jugador verd-i-negre assegurava que aquest equip està preparat “per fer grans coses”, ja que sempre demostra “tenir fam”.