20 nous treballadors i treballadores socials per reforçar l’atenció als col·lectius més vulnerables

  0

  17 treballadors i treballadores socials han començat aquest dilluns 6 d’abril a treballar a l’Ajuntament de Badalona amb l’objectiu de reforçar l’atenció que es presta als col·lectius més vulnerables de la ciutat afectats per la crisi del coronavirus.

  Donada la situació d’alarma sanitària actual, des del Pla d’Emergència municipal es va acordar la contractació urgent i excepcional de 20 treballadors i treballadores socials per poder donar suport als Serveis Socials de l’Ajuntament i d’aquesta manera reforçar una atenció que a hores d’ara es torna encara més imprescindible.

  Ahir es van incorporar 17 dels 20 treballadors i treballadores socials que s’uniran al grup de treball. Es reforçarà el servei de sensellarisme amb 2 professionals; l’atenció a persones i famílies als Equips Bàsics d’Atenció Social (SBAS) amb 9 professionals; l’atenció a gent gran amb 2 professionals; el seguiment del servei d’atenció domiciliària amb 2 professionals; i el Departament d’Acció social amb 2 professionals que reforçaran l’atenció a la línia telefònica a la tarda. El proper dimarts, 14 d’abril, s’incorporaran els altres 3 treballadors socials contractats.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí