Protecció Civil activa un nou dispositiu perquè la ciutadania col·labori en la detecció de persones que viuen soles

  0
  75

  Protecció Civil de Badalona ha posat en marxa aquest cap de setmana un nou dispositiu amb l’objectiu que la ciutadania pugui informar a l’Ajuntament sobre persones que viuen soles i que podrien tenir algun problema en aquests moments a conseqüència de la crisi del coronavirus. Per aquesta raó, Protecció Civil ha posat en servei el telèfon d’atenció 646 390 896, de dilluns a diumenge, de 9 a 19 hores.

  La campanya engegada per donar a conèixer aquest nou servei rep el nom “Ho fem per tu. Mobilitza’t sense exposar-te”. El dispositiu s’ha activat aquest passat cap de setmana. Concretament, tres equips de voluntaris de Protecció Civil, amb dues persones cadascun, han visitat els 6 mercats municipals de la ciutat per informar als seus presidents i també a cadascun dels seus paradistes d’aquest nou dispositiu per tal que en facin difusió entre els seus clients.

  L’objectiu és arribar a persones que viuen soles als seus domicilis i que no es troben dins dels circuits normalitzats dels serveis socials de la ciutat. A partir de la recepció de la trucada, Protecció Civil es coordina amb els serveis socials per actuar en cada cas, segons quina sigui l’actuació que cal portar a terme.

  A partir d’aquest dilluns, els voluntaris de Protecció Civil han començat a visitar les farmàcies de la ciutat per continuar fent difusió d’aquest nou dispositiu. Un cop s’hagi contactat amb totes les farmàcies de la ciutat es visitaran altres tipus d’establiments comercials.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí