225 parades ompliran la 16a edició del Mercat del Trasto

  0
  70
  Mercat Trasto 1.JPG

  17/05/2014 – El parc de les Muntanyetes de Badalona, al barri del Puigfred, acollirà aquest diumenge, 18 de maig, la setzena edició del Mercat del Trasto

  El parc de les Muntanyetes de Badalona, al barri del Puigfred, acollirà aquest diumenge, 18 de maig, la setzena edició del Mercat del Trasto, una fira que té per objectiu donar valor als objectes usats que estiguin en bon estat per tal que no es converteixin en residus i donin servei a alguna persona que els necessiti. En aquesta nova edició el Mercat del Trasto tindrà 225 parades.

   

  Recordem que cada participant s’ha de fer càrrec del transport dels seus objectes, tant d’entrada com de sortida, i que està prohibida la venda de productes d’alimentació, la venda d’animals i els saldos.

   

  Com en les darreres edicions, el Mercat del Trasto també té un vessant solidari. Totes les persones que hi posin una parada hauran d’aportar, com a mínim, un quilo de menjar envasat, preferiblement arròs, pasta, oli i llet. Aquesta acció també està oberta a qualsevol persona que s’adreci al mercat. Tots els aliments recollits a la carpa de Voluntaris Badalona es dóna al Banc d’Aliments de Badalona.