24 atletes de la UGE es classifiquen per a la final del Campionat de Catalunya

  0
  UGE Badalona

  Un total de 44 atletes de la UGE Badalona han participat a les jornades prèvies del Campionat de Catalunya de les categories Sots 10, Sots 12, Sots 14 i Sots 16. Els atletes més petits de la UGE han lluitat per classificar-se a la final del campionat.

  En categoria Sots 10, els atletes classificats han estat en Tomás Cuevas, la Ivet Mondelo i la Maria López a la prova de 60m. L’Aila Sans aconsegueix el seu lloc a la final a les proves de salt d’alçada i 1000m, amb la quarta i cinquena millor marca respectivament. La Maria i la Ivet també es classifiquen a salt de llargada, amb la cinquena i sisena millor marca de totes les participants.

  Els atletes de la categoria Sots 12 i Sots 14 també han realitzat una gran actuació a la prèvia del Campionat. En Lucas Sánchez entra a la final de 2000m marxa i l’Aleix Zurita es classifica a les proves de 220m tanques i llançament de pes. En Martí Valls aconsegueix el seu lloc a la final de martell, amb la quarta millor marca i a llançament de javelina. Als 3000m marxa entren tres atletes a la final: Abel Pujol, Biel Alcalà i Arnau Valls.

  En categoria Sots 14 femenina es classifiquen la Neus Gallego, a les proves de 80m i llargada, la Daniela Moreno al 80m i 150m, Ylenia Monje als 1000m amb la tercera millor marca, Leire Francés a salt de llargada i triple, i l’Alba Mena a llançament de martell amb la segona millor marca.

  Dels atletes Sots 16 es classifiquen en Dídac Morillo al 300m, Guillermo Pérez a la perxa, amb la segona millor marca, Aitor Mondelo al triple, amb la millor marca dels participants i Nil Burriel al disc. En categoria femenina, l’Anna Olivares al 1000m, Júlia Álvarez al 100m tanques, Noa Jordan al 300m tanques i Paula Camacho a la perxa i javelina. | Marta Guirao (UGE Badalona)

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí