Silvia Cortés, doble campiona d’Espanya màster dels 100m i 200m

0
    65
    UGE Badalona

L’atleta de la UGE Badalona Silvia Cortés s’ha proclamat Campiona d’Espanya Màster a les proves de 100m i 200m en categoria F-55, al Campionat d’Espanya organitzat a Màlaga.

L’atleta de la UGE Badalona va aconseguir la segona millor marca a la semifinal de
    100m, amb un registre de 14.52’’, que li va permetre el seu bitllet d’entrada a la final
    espanyola. A la final, la Silvia va aconseguir superar amb èxit a totes les atletes
    participants, imposant-se en primera posició amb un registre de 14.85’’.

A la semifinal de la prova de 200m la Silvia va finalitzar també amb la segona millor
    marca de totes les participants amb un temps de 31.27’’. A la final, Cortés va realitzar
    una brillant cursa des del tret de sortida de la prova. L’atleta de la UGE Badalona va
    endur-se’n la medalla d’or espanyola amb una gran marca de 29.68’’.

Una vegada més, la Silvia ha demostrat que gràcies a l’esforç, la constància i la gran