3.000 atletes participaran diumenge a la quarta BDN Running L’Aliança

  0
  BDN Running.jpg

  19/03/2015 – La cursa, que té un marcat component solidari i ret homenatge a l'atleta popular Luis Condon, està formada per 10Km de reocrregut.

  La quarta edició de la cursa BDN Running L'Aliança es disputarà aquest diumenge, 22 de març, i enguany es preveu superar els 3.000 inscrits.

   

  Paral·lelament al caràcter esportiu de la prova, la BDN Running destaca també per la seva aposta per la participació ciutadana de tota la població. En aquest sentit, durant les quatre setmanes prèvies a la cursa han tingut lloc programes d'entrenament, xerrades sobre hàbits de salut, una caminada popular oberta a tothom i s'ha potenciat la participació dels joves a través dels centres escolars.

   

  La BDN Running L'Aliança té també un marcat vessant solidari i, en memòria de l'atleta popular badaloní Luis Condon –que va morir fa quatre anys de leucèmia-, destinarà un euro de la inscripció de cada participant a l'Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras. D'altra banda, l'organització de la cursa compta amb la col·laboració en les tasques logístiques de persones drogodependents en tractament de desintoxicació en el centre Projecte Home de Montgat.

   

  En l'àmbit estricament esportiu, la cursa presenta un circuit de 10 quilòmetres molt pla homologat per la Federació Catalana d'Atletisme que transcorre per diversos espais de Badalona com el Palau Municipal d'Esports, la plaça de Pompeu Fabra, la Rambla, el parc de Ca l'Arnús o el Port. El tret de sortida es donarà a les 9.30 hores a la rambla del Gorg i cal destacar que el primer quilòmetre transcorrerà per carrers de nova urbanització a la zona del futur canal del Port, fent més atractiu i ample el circuit.

   

  Un traçat ple de sensacions úniques per als corredors que, al llarg dels 10Km de recorregut, podran gaudir d'una selecció de grups de música emergents de la ciutat, animació i performance culturals a càrrec de grups i companyies locals.