Les entitats andaluses a Badalona celebren la seva segona trobada

  0
  34
  Entitats Andaluses.JPG

  19/03/2015 –  La rambla del Gorg serà l'escenari d'aquesta segona trobada, que se celebarà durant els dies 20, 21 i 22 de març. L'acte s'inaugurarà divendres, dia 20, a les 19h.

  La rambla del Gorg serà l'escenari durant aquest divendres i cap de setmana (20, 21 i 22 de març) de la celebració de la 2a Trobada d'Entitats Andaluses a Badalona, organitzada per l'Ajuntament. Una dotzena d'entitats d'origen andalús presents a la ciutat han programat activitats culturals, musicals i gastronòmiques durant aquests tres dies.

   

  Enguany també, com a novetat, es comptarà amb una representació d'entitats regionals, com el Centre Cultural Castella la Manxa de Badalona, Centre Cultural Extremeny Zurbarán, Centre Aragonès de Badalona, Agrupació Cultural Gallega Agarimos i IGP Pà de Pagès Català.

   

  La trobada s'inaugurarà divendres, 20 de març a les 19 hores, amb la presència de l'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i es podrà accedir fins la 1 de la matinada. El cap de setmana, l'obertura serà a les 10 del matí, però dissabte es podrà gaudir de l'oferta gastronòmica i de les actuacions també fins la 1 de la matinada, però diumenge finalitzarà a les 15 hores.

   

  Les entitats andaluses, que tenen com objectiu oferir als visitants la possibilitat de conèixer les seves activitats, tastar alguns plats típics d'Andalusia i també poder acompanyar ballant en les actuacions que oferiran, són: Casa de Huelva, A.C.R.A. Ciudad de Badalona, Hermandad Nuestra Señora del Rocio de Badalona, Tertúlia Flamenca de Badalona, Asociación Rociera Las Arenas, El Tacón del Duende, Centro Cultural La Esperanza de Badalona, Casa de Córdoba, Centro Cultural Andalucía en Catalunya, Asociación Flamenco Vivo, Rincón del Arte i Casa de Utrera.

   

  D'altra banda, amb aquesta trobada donarà per finalitzada la Primera Jornada d'Entitats Andaluses a Badalona, que durant els mesos de febrer i març s'han realitzat diversos actes.