3.500 corredors a la Maratest d’aquest diumenge

  0
  Maratest.jpg

  21/02/2014 – Aquest diumenge, 23 de febrer, se celebra pels carrers de Badalona i Montgat la tercera edició de la Maratest; una prova, de 15 i 30 Km, de referència per a totes els atletes que s'estan preparant per una marató a finals d'hivern.

   

  Aquest diumenge, 23 de febrer, se celebra pels carrers de Badalona i Montgat la tercera edició de la Maratest, organitzada per Gaudium Sports. La Maratest és una prova, de 15 i 30 Km, de referència per a totes els atletes que s'estan preparant per una marató a finals d'hivern.

   

  La prova tindrà la sortida, a les 9h, i arribada davant del Palau Municipal d'Esports en què presenta un recorregut molt divertit i pla que pretén ser l'escenari ideal per fer una tirada llarga en grup. El traçat reuneix una barreja de la zona antiga i moderna de Badalona i, un cop més, tornarà a trepitjar Montgat durant dos quilòmetres.

   

  Enguany participen 3.5000 corredors, dels quals un 64% realitzaran els 30 Km i un 36%, els 15 Km. Destacar que la participació no ha variat gaire respecte les edicions anteriors. Els participants disposaran de cronometratge, avituallaments de líquids d’aigua i begudes istòniques, avituallaments sòlids i llebres que marquen sis ritmes objectius de marató o de mtija marató.

   

  Pel que fa el trànsit, es demana que es faci el mínim ús possible de vehicles, ja que els carrers per on passarà la cursa es veuran afectats entre les 9 i les 13h, fent també que els autobusos B1, B2, B3, B4, B7, B25, B26, B27, B29, B30 i H10 modificaran el seu recorregut fins que no es restitueixi la circulació de vehicles. Podeu consultar el recorregut de la Maratest aquí.