Un centenar de veïns aturen un desnonament al barri de La Salut

  0
  55
  IMG_4747.JPG

  21/02/2014 – Impulsada per l’associació 500×20, i recolzada per altres col·lectius i entitats de la ciutat, la concentració, tot i el poc marge de temps, va resultar un èxit i va aconseguir que la família guanyés temps per negociar.

  Més d’un centenar de veïns van aconseguir aturar ahir al migdia un desnonament programat al carrer Calderón de la Barca, al barri de La Salut. Impulsada per l’associació 500×20, i recolzada per altres col·lectius i entitats de la ciutat, la concentració, tot i el poc marge de temps, va resultar un èxit i va aconseguir que la família guanyés temps per negociar.

   

  Es tracta d’una noia de menys de 30 anys, amb dos fills petits i un altre en camí, que porta uns cinc anys vivint, en condició d’ocupació il·legal, en un pis d’una immobiliària que té altres habitatges buits a la zona. Fins aquesta setmana, tot semblava anar pel bon camí, ja que l’advocat de la família i l’empresa propietària estaven negociant un lloguer social per regularitzar la situació. No obstant, a darrera hora de dimecres, la noia va ser avisada del llançament amb menys de 24 hores d’antel·lació. Cap a les dues del migdia, una hora més tard de l’hora prevista, es va donar per suspès fins a nova ordre. La família demana un lloguer social.