320 nedadors i nedadores participen a la 69a Travessia Nedant de Badalona

  0

  El litoral de Badalona va acolliraquest diumenge 21 de juliol la LXIX edició de la tradicional Travessia Nedant de Badalona que organitzada pel Club Natació Badalona amb el suport de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut i que compta amb la col·laboració, entre d’altres, de Marina Badalona, MB Motors – Mercedes, l’Ajuntament de Badalona i Aigües de Barcelona.

  A la cursa, que forma part del calendari oficial de la Federació Catalana de Natació, participaran de 320 nedadors, un màxim històric.

  La travessia consisteix en tres curses de diferent longitud, d’acord amb les categories i edats i nivell dels participants.

  A les 9.30 hores es va donar el tret de sortida, al Port de Badalona al recorregut de 2.400 metres que també té l’arribada a aigües del front del Club Natació Badalona.

  I al es 11.15 hores la sortida de la travessia popular, sobre una distància de 1.000 metres.

  A les 11 hores va ser la sortida al costat del Club Natació Badalona als nens i nenes nascuts als anys 2002 i 2003 (benjamins). El recorregut, de 500 metres i en forma de triangle, amb l’arribada en aigües del front del local social del club.

  El lliurament de trofeus es va realitzar a les 12.30h. a la terrassa interior del club i va comptar amb la presència de l’Alcalde de Badalona, el Sr. Àlex Pastor i la nova regidora d’esports Helena Boya

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí