L’AMB recull 31.000 kg d’escombraries del litoral badaloní

  0

  Després de les pluges dels darrers dies l’estat actual de les platges preocupa els usuaris badalonins que han mostrat el seu malestar a les xarxes.

  Sense anar més lluny, l’AMB ha recollit aquest cap de setmana, i només a Badalona, 31.000 kg d’escombraries i en els propers dies continuaran els treballs amb un servei de neteja reforçat.

  L’estat deficient de l’aigua és un problema generalitzat a tot el Mediterrani. Aquest fet influeix en major o menor grau a les costes i les conseqüències s’estan deixant veure durant aquests dies. Sòlids flotants, deixalles o peixos morts són algunes de les coses que els banyistes s’estan trobant a la platja. El passat dimecres va haver-hi una forta tempesta a la ciutat que va obligar a Protecció Civil a tancar les platges degut a l’abocament d’aigües residuals al mar. Aquest és un factor que va comportar encara més brutícia acumulada a l’aigua.

  Des de llavors, la bandera vermella ha onejat un parell de dies, prohibint el bany als usuaris i, dies més tard, encara es demanava precaució amb la bandera groga. La situació es repeteix a Montgat, Barcelona i Sant Adrià de Besòs.

  No obstant això, en episodis de pluges abundants, el sistema de clavegueram no pot absorbir el gran cabal que es genera i l’aparició de sòlids poden aflorar. Així que aquest és un problema que, de moment, no tindrà fàcil solució.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí