342 famílies seran beneficiàries dels ajuts per l’IBI

  0
  62
  Ajuntament.jpg

  Un total de 342 famílies seran beneficiàries de les ajudes de fins a  400 euros, en concepte de subvencions per l'IBI, després d'haver presentat la sol-licitud en el termini establert per l'Ajuntament, entre el 24 de setembre i el 25 d'octubre´, amb un import total de 97.984 euros.

  L'ajuda destinada als pensionistes ha estat la més demandada, amb un total de 225 sol-licituds acceptades de les 370 presentades. Cal tenir en compte que enguany s'havia eliminat el requisit mínim d'edat. Les ajudes destinades a famílies monoparentals han estat de 67, de les 109 sol-licituts presentades. Els propietaris de pisos cedits a l'Oficina Local d'Habitatge han rebut 50 subvencions de les 56 presentades. Les subvencions denegades en total han estat de 193, les quals no presentaven tots els requisits establerts.

  Al marge de l'eliminació del requisit d'edat pels pensionistes, enguany s'havia augmentat en 1000 euros anuals la ràtio d'ingressos, a partir del qual es podien demanar aquestes subvencions. El govern valorar molt positivament aquesta campanya, "amb un augment d'ajuts del 72%, i un 41% més de sol-licituds respecte a l'any passat", segons assenyala la regidora d'àmbit Teresa González

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí