50 sancions a restauradors i particulars per incompliment de les mesures antiCovid entre el 24 i 27 de desembre

  0
  47

  La Guàrdia Urbana de Badalona ha aixecat entre el 24 i el 27 de desembre un total de cinquanta actes administratives a establiments de restauració i particulars per no seguir les normatives sanitàries de prevenció de la Covid19. Divuit corresponen a establiments i trenta-dos a ciutadans.

  Les actes de la Guàrdia Urbana denuncien presumptes incompliments de les mesures bàsiques de protecció individual i col·lectiva decretades per les autoritats sanitàries en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la Covid-19 a Catalunya.

  De les actes aixecades als establiments, tres corresponen al consum en la porta: dos per incompliment d’horaris. onze per realitzar festes o trobades privades sense cap distància social i compartint begudes alcohòliques: una per excés d’aforament i una altra per fumar sense distància.

  Pel que fa al desglossament de les actes a particulars cal destacar que algunes es van aixecar a alguns infractors per dos o més motius. Bàsicament s’ha actuat per no portar mascareta, incompliment del toc de queda i incompliment de la distància social.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí