Els teatres Zorrilla, Margarida Xirgu i Blas Infante presenten la nova programació del 2021

  0

  Els teatres municipals de Badalona -Zorrilla, Margarida Xirgu i Blas Infante- ja tenen a punt la nova temporada de gener a maig del 2021. Més de 25 espectacles conformen aquesta nova temporada d’arts escèniques a Badalona. Una programació que recupera diversos espectacles que es van haver d’ajornar per la pandèmia i que incorpora noves obres de petit i gran format per a tots els públics.

  El tret de sortida el donarà, el pròxim 30 de gener, l’obra Jauría, de Jordi Casanovas i Miguel del Arco, una proposta de teatre documental sobre el judici al cas de “La Manada” que es recupera de la temporada gener-maig 2020. La seguiran dues obres també ajornades la temporada anterior: el multipremiat show còmic The Opera Locos i la comèdia familiar Els Brugarol.

  L’equip de Badalona Cultura ha apostat per poder reprogramar el màxim d’obres possibles ajornades les dues darrers temporades. Així, a més, també es recuperen Alguns dies d’ahir de Jordi Casanovas i Ferran Utzet, Suite TOC núm.6 de les germanes Ariadna i Clara Peya, els familiars Gnoma de la companyia Pea Green Boat, Herència de la Industrial Teatrera i l’espectacle familiar inclòs dins la Quinzena de la Dansa, Geometria, de Roseland Musical. Dins, també, de la Quinzena de la Dansa, es recupera l’espectacle de flamenc del badaloní El Yiyo al Teatre Blas Infante.

  Completaran la temporada teatral dues grans comèdies que ja s’han convertit en un clàssic del teatre català: El Mètode Gronhölm de Jordi Galceran i Sergi Belbel i Smiley, després de l’amor, de Guillem Clua. Pau Miró i Mario Gas portaran al Teatre Zorrilla la poètica tenebrosa de Pedro Páramo; i al mateix Zorrilla també acollirà l’Emma Vilarassau i al Jordi Bosch amb La cabra o qui és Sýlvia?. El 27 de març, Dia Mundial del Teatre, Winnipeg, de Norbert Martínez, navegarà pel Teatre Margarida Xirgu, espai on també es podrà veure un dels muntatges més originals de la temporada, el clàssic de Víctor Català, Infanticida. No faltarà el concert de l’orquestra de cambra del Conservatori de Badalona, aquesta vegada comptant amb un programa amb peces de Mozart i Arriaga. I finalitzarà la temporada amb l’última proposta de teatre familiar de la companyia Anna Roca, Valentina Quàntica.

  Venda d’entrades

  Les entrades es poden comprar a la web www.teatrezorrilla.cat
  Aquesta temporada les entrades de tots els espectacles es seguiran venent exclusivament per Internet. No obstant això, les taquilles del Teatre Zorrilla i el Teatre Margarida Xirgu oferiran atenció presencial només a aquelles persones que no tinguin accés a Internet o que tinguin dificultats per comprar les entrades de manera electrònica. Aquest servei es donarà sempre amb cita prèvia trucant al 93 384 40 22 els dimarts i dijous de 12 a 14 hores.

  Pel que fa als abonaments, aquesta temporada, malauradament, ateses les restriccions d’aforament, tampoc no es podran oferir els abonaments habituals. Tanmateix, a aquelles persones que havien estat abonades la temporada gener-maig 2020 se’ls reservarà la seva condició d’abonats per a la temporada vinent.

  D’altra banda, continua la promoció especial iniciada la temporada anterior: el PACK INDIVIDUAL a 60€ (4 entrades per a 4 espectacles diferents, a 15€ per espectacle) i el PACK DÚO a 120€ (8 entrades per a 4 espectacles diferents, a 15€ per espectacle), que serà accessible per a tothom tenint en compte les limitacions pròpies d’aforament dels espectacles.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí