500 persones participaran a la caminada popular ‘La huella solidaria’

  0
  caminada solidaria.jpg

  27/06/2015 – La iniciativa, que tindrà cita aquest diumenge, vol recaptar fons per a una campanya de la Creua Roja que inclou beques menjador i paquets de suport d'alimentació infantil per a infants del Barcelonès Nord.

  Aquest diumenge, 28 de juny, es celebra a Badalona la primera edició de la caminada popular solidària 'La huella solidaria', que té com a objectiu recollir fons per a un projecte de la Creu Roja que inclou beques menjador, paquets d'alimentació infantil i targetes prepagament de suport alimentari, entre d'altres actuacions, per a infants del Barcelonès Nord.

   

  Aquesta primera edició de la caminada solidària té com a lema 'Cada petjada compta per a l'Alimentació Infantil' i està organitzada pel grup de senderisme 'Grupo de caminatas de montaña, senderimos y travesías a facebook', juntament amb la Creu Roja del Barcelonès Nord i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Badlaona.

   

  La caminada és una ruta circular de 10 quilòmetres que començarà a la Rambla, a les 9 hores, i s'adreçarà cap al Parc de la Serralada de Marina fins arribar al monestir de Sant Jeroni de la Murtra des d'on s'iniciarà el descens fins al punt inicial. A més, a la Rambla s'hi faran diverses activitats lúdiques, sorteigs i espectacles adreçats a grans i petits.

   

  Les inscripcions, que consistien en fer un donatiu de 5 euros, s'han finalitzat pel motiu del qual ja han arribat a les 500 inscripcions, que es destinarà integrament al projecte de la Creu Roja 'L'Aliança Humanitària per l'Alimentació Infantil', que en aquest cas estarà adreçat als infants més desafavorits del Barcelonès Nord.