Debut a casa amb victòria plàcida pel Sosmatic Badalona

  0
  CTT Badalona.jpg

  28/10/2015 – El primer equip del CTT Badalona assoleix la primera victòria de la lliga per un clar 6 a 0.

  Immillorable debut a casa del Sosmatic Badalona que aconsegueix la seva primera victòria a la lliga de la Primera Divisió i alegre retorn de Pere Navarro davant la seva afició que va omplir la sala de La Badalonense el passat cap de setmana.

   

  Els blaus no van donar opció als guipuscoans del Fortuna de Donostia que sorprenentment encara no havia cedit cap partit. El duel es va saldar per un clar 6 a 0 i sense cap joc a favor dels visitants. Navarro, Jordi Miranda i Marc Serra van signar la victòria badalonina.

   

  Amb aquest bon resultat el primer equip del Club Tennis Taula Badalona ascendeix a la setena posició de la classificació de la Primera Divisió, entre el C.D. Fortuna K.E. i Cristobalbox-Gasteiz.

   

  Destacar també la victòria del filial (Titus Badalona) a casa del Parets per un contundent 1 a 5, victòria important i de mèrit davant el que era líder de la Segona Divisió.

   

  Ara els blaus es preparen per la tercera edició de seu Open Club, que se celebrarà aquest dissabte 31 d'octubre, a partir de les 10 del matí, a les seves pistes situades al carrer de Sant Anastasi, 14. Per participar és necessari no ser federat i inscriure's a través del web de pingpongpertothom.com. Recordar que només podran jugar un màxim de 30 jugadors.