67 autors i autores a la Fira del Llibre de Pompeu Fabra

  0

  La Fira de Sant Jordi es farà a la plaça de la Vila i Francesc Layret

  Els dies 21, 22 i 23 d’abril Badalona celebra la XLII Fira del Llibre a la plaça de Pompeu Fabra. Durant els tres dies trobareu les típiques parades per a la venda de llibres amb la col·laboració dels llibreters de Badalona. Els dies 21 i 22 d’abril hi haurà una carpa destinada a les signatures dels autors proposades pels llibreters. Un total de 67 autors i autores seran presents a Badalona per signar les seves obres.

  Oriol Mitjà, Toni Cotet, Iu Forn, Joana Hermoso o Nuría Bendicho, entre d’altres, formen part de la llarga llista d’escriptors i escriptores convidats a la Fira del Llibre de Badalona. De la mateixa manera, el 23 d’abril a Pompeu Fabra hi podreu trobar també la Carpa de la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona que ofereix activitats per als més petits: narració de contes i tallers de 10:30h a 19h.

  Sant Jordi

  Pel que fa a la Fira de Sant Jordi, s’ubicarà a la plaça de la Vila i al carrer Francesc Layret el 23 d’abril (de 9 a 21h), amb una mostra d’entitats i activitats dirigides a tots els públics. Cal destacar que el 22 i el 23 d’abril, Sant Roc, Llefià i Bufalà també preparen activitats vinculades a la diada de Sant Jordi. Les podeu consultar al programa adjunt.

  PROGRAMA: FES CLIC SOBRE LA FOTO

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí