70.000 noves mascaretes es repartiran avui a Badalona

  1

  El Govern espanyol, en coordinació amb la Generalitat de Catalunya, permet avui, dimarts, després del cap de setmana de Pasqua, que gent treballadora de diversos sectors com la construcció i la indústria tornin als seus llocs de treball. Aquesta mesura ja està enfocada a aixecar, molt a poc a poc, l’estat d’alarma en el que portem vivint 1 mes.

  Per aquest motiu, a partir de les 6.30h d’avui s’estan repartint mascaretes gratuïtament per a totes aquelles persones que hagin de sortir al carrer. Els diferents punts on aquestes es repartiran són l’estació de metro de Gorg, on l’encarregada és Creu Roja, i la resta d’estacions de metro i tren on s’encarrega Protecció Civil. A més, a l’estació d’Artigues hi col·laborarà també Protecció Civil de Sant Adrià.

  El repartiment es farà fins que les mascaretes s’esgotin, un total de 70.000 que el govern espanyol ha decidit repartir a la ciutat, igual que als municipis més grans de 30.000 habitants de Catalunya.

  L’alcalde Pastor ha assegurat en un vídeo publicat al seu compte de Twitter on anunciava aquesta mesura que “ens agradaria repartir en més punts, però hem seleccionat les estacions de metro i tren , que és on hi ha més afluència de pas”. Tot i això, l’alcalde també recorda que “si no és imprescindible, queda’t a casa”.

  1 COMENTARI

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí